Repülőterek

Referencia lista

53567553757549494963616161635459523759454544511174444485862116573650116

ACO Pontszerű összefolyó

Polimerbeton 30x30 cm rácsméretű B125 terhelési osztályú összefolyók, bűzzárral, szennyfogóval.

ACO Visszatorlódás gátlók

Q-MAX

A Q-Max egy tározócsöves folyókarendszer. Polietilén folyókatest réskialakítással. A folyókatestek hatalmes mennyiségű víz befogadására, elvezetésére alkalmasak. Az áramlásszabályzó segítségével pontosan szabályozható a folyóka vízkibocsátó képessége.

ACO XtraDrain

Kompozit anyagú, lejtés nélküli folyókatest kompozit és horganyzott acél élvédelemmel, kompozit, öntöttvas, horganyzott vagy rozsdamentes acél ráccsal, csavarmentes Drainlock rácsrögzítéssel. Kompatibilis a MultiDrain rácsválasztékával. A15 és D400 terhelési osztályok között alkalmazható.

ACO TopTek burkolható aknafedlapok

Beltéri gépészeti aknák lefedésére szolgáló burkolható, kézi emelőfüllel ellátott fedlap.

ACO Szennyvíz átemelők (szabadon álló kivitel)

ACO Szennyvíz átemelők (földbe telepíthető kivitel)

Műanyag vagy vasbeton aknába telepíthető szennyvízátemelő telepek.

ACO Zsírleválasztó

Épületen belül szabadon elhelyezhető, zsírleválasztó berendezések. Különböző felszereltségi fokozatban rendelhetőek. Anyaga rozsdamentes acél vagy műanyag.

ACO Zuhanyfolyóka

A világ elsőszámú vízelvezető márkája - az ACO - kifinomult fürdőszobai kialakításokat kínál. Az ACO Zuhanyfolyóka termékcsalád megtestesíti sok építész és építkező vágyát, egy olyan exkluzív és homogén akadálymentes fürdőszobai felületnek a kialakításával, amelynek a legfontosabb jellemzője, hogy nincsenek szint- és anyagkülönbségek. Termékeink egyaránt illeszkednek a tradicionális keleti fürdőkultúra pompájába és a modern luxus gyógyfürdők világába is.

ACO Spin

Tetővíztelenítő rendszer. Öntöttvas összefolyók horganyzott acél, bevonatos csőrendszerrel

ACO KerbDrain

Az ACO DRAIN Kerbdrain szegélyfolyóka egy új "kettő az egyben" típusú rendszer, mely egyesíti magában a folyóka és a szegélykő előnyeit. Ez az egyedülálló vízelvezetési rendszer hivatott arra, hogy megoldást nyújtson a kiemelt szegéllyel határolt városi utak és burkolt felületek igényes beruházására.

ACO DRAIN Profiline

vízelvezetés teraszokon, járható lapostetőkön, üvegfelületű homlokzatoknálAz erkélyeknél, járható lapostetőknél arra törekszünk, hogy a lehullott csapadék mielőbb elvezetésre kerüljön, ezért olyan folyókára van szükség, amely nem csak lefedőrácsán, hanem az oldalán is tud vizet befogadni. Az ACO DRAIN Profline folyókarenszer oldala perforált, ezért tökéletesen alkalmas a feladat ellátására.Termékjellemzők:

 • Fix kivitel: 5 ill. 7 cm-es beépítési magasság
 • Állítható kivitel: 6-16,5 cm-es beépítési magasság
 • Beépítési szélesség: 13, 25 és 50 cm
 • Lefedőrácsa lehet bordás, hálós és perforált Horganyzott- vagy rozsdamentes acél alapanyagból

ACO DRAIN Monoblock

Az ACO DRAIN Monoblock különleges folyókarendszer, mely a klasszikus rácsos folyókáktól alapvetően eltér. A legújabb gyártási technológiák lehetővé teszik olyan folyóka előállítását, mely egyetlen darabból áll, így a rács anyaga is polimerbeton. Az egyedülálló egybeöntött konstrukció alapválasztéka a legmagasabb biztonságot és stabilitást garantálja a közutakon egészen F900-as terhelésig.

ACO DRAIN MultiLine

Öt terhelési osztály, négy névleges méret, háromféle anyagból rácsok és élvédelem, már két éves tapasztalat, egy innovatív koncepció Az ACO legújabb fejlesztésű folyókacsaládja, az ACO DRAIN Multiline folyókarendszer új minőséget jelent a vonalmenti vízelvezetés tervezésében, kivitelezésében és hatékonyságában. Az új folyóka-generáció megalkotása azon az elképzelésen alapul, mely szerint minden piaci szereplő (megbízó, tervező, kivitelező, kereskedő) számára előnyös megoldásokra van szükség.Termékjellemzők 5 terhelési osztály: A15, B125, C250 D400, E600 MSZ EN-1433 szerint 4 névlegyes méret: 100, 150, 200, 300öntöttvas rozsdamentes- és horganyzott acél

ACO SK és PowerDrain folyókák

F900 terhelési osztályú polimerbeton folyóka családok, öntöttvas élvédelemmel és speciális Powerlock rácsrögzítéssel.

ACO Multitop

Továbbfejleszetett termék a "hagyományos" utcai víznyelő kategóriában. Kétirányból nyitható, egyszerűen tisztítható és garantáltan "kerékbiztos" megoldás minden esetre. Kétféle méretben és sík, vagy íves felső felülettel alkalmazkodik a meglévő csatornarendszerhez.

ACO SELF gyeprács

Igényes, mégis egyszerű megoldás a gépkocsifelhajtók és rézsük teherbíró füvesítéséhez. A nagy kamraméret és a a rácsban kialakított víz- és gyökércsatorna elősegíti a fű optimális növekedését. Anyaga nagy sűrűségú és stabilitású méhsejt szerkezetű polietilén (HDPE).

Előnyök:

 • Időjárás álló alapanyag - hosszú élettartam
 • csekély súly - könnyű szállítás
 • fektetés különleges kamra profil - nagy teherbírás

ACO SELF Vario lábtörlő

Lábtörlő tálca többféle ráccsal, élvédelemmel, alsó kivezetéssel.

Előnyök:

 • Esztétikus megjelenés
 • Biztonságos üzemeltetés
 • Egyszerű karbantartás
 • Tartósság
 • Betétje variálható, igény szerint cserélhető
 • Ideális térkő vagy öntött burkolathoz is
 • Polimerbeton és műanyag kivitel

ACO Rozsdamentes vízelvezető rendszer

Főként élelmiszeripari üzemek részére kifejlesztett rozsdamentes/saválló anyagból készült vízelvezető rendszer. A rendszer fő elemei a padlóösszefolyók, rácsos folyókák és résfolyókák.

ACO Olajleválasztók

ACO öntöttvas padlóösszefolyók

Középületek tűzbiztonsága érdekében alkalmazott padlóösszefolyó rendszer öntöttvasból M125 terhelési osztályig.

ACO Combipoint

ÖNSZINTEZŐ víznyelő rendszer műanyag aknával. Az aknarendszer teljesen víztömör, a rács pedig önszintező. Rácsok 300x500 és 500x500 mm-ben. 

A kifejezés nincs kapcsolva egyetlen tartalomhoz sem.

Subscribe to RSS - Repülőterek
Powered by Drupal