Szállodák

Zuhanykabin vízelvezetése burkolt ACO Zuhanyfolyókával Rozsdamentes zuhanyfolyóka Zuhanykabin vízelvezetése burkolt ACO Zuhanyfolyókával Rozsdamentes résfolyóka ACO Zuhanyfolyóka a zuhanyozás folyamán keletkező vizet vezeti el, míg a Walk-in farács a kilépéskor lecsöpögő vizet gyűjti össze. Szabadon álló ACO rozsdamentes teljesen automata zsírleválasztó berendezés Rozsdamentes résfolyóka Egyedi gyártású rozsdamentes zuhanyfolyóka Szabadon álló ACO rozsdamentes teljesen automata zsírleválasztó berendezés nagynyomású belső lemosó egysége Rozsdamentes résfolyóka Üvegfal előtti vízelvezetés ideális eleme a Profiline hg.acél folyóka Konyha vízelvezetése ACO rozsdamentes résfolyókával Rozsdamentes résfolyóka Üvegfal előtti vízelvezetés ideális eleme a Profiline hg.acél folyóka Konyha vízelvezetése ACO rozsdamentes rácsosfolyókával Rozsdamentes résfolyóka Üvegfal előtti vízelvezetés ideális eleme a Profiline hg.acél folyóka Konyha vízelvezetése ACO rozsdamentes rácsosfolyókával Rozsdamentes résfolyóka Üvegfal előtti vízelvezetés ideális eleme a Profiline hg.acél folyóka Visegrádi Hilton terasz vízelvezetése Rozsdamentes résfolyóka Lipatomat Visegrádi Hilton terasz vízelvezetése Rozsdamentes tálcás összefolyó Réskeretes folyóka Mosogató alá telepíthető rozsdamentes Lipu-Mobil típusú zsírleválasztó Rozsdamentes tálcás összefolyó Réskeretes folyóka EG 200 típusú rozsdamentes padlóösszefolyó csúszásmentes hálós ráccsal Réskeretes folyóka EG 200 típusú rozsdamentes padlóösszefolyó csúszásmentes hálós ráccsal Réskeretes folyóka MultiLine V200S polimerbeton folyóka öv.ráccsal Konyha vízelvezetése ACO Rozsdamentes rácsos folyókával MultiLine V300S polimerbeton folyóka öv.ráccsal Zuhanykabin vízelvezetése burkolt ACO Zuhanyfolyókával Rozsdamentes zuhanyfolyóka Zuhanykabin vízelvezetése burkolt ACO Zuhanyfolyókával Rozsdamentes zuhanyfolyóka

ACO Falátvezetések

Gépészeti csővezetékek rugalmas, gáz-és vízzáró átvezetésére szolgáló szorítókarimás rendszer.

ACO Pontszerű összefolyó

Polimerbeton 30x30 cm rácsméretű B125 terhelési osztályú összefolyók, bűzzárral, szennyfogóval.

ACO SlotDrain résfolyóka rendszer

Olyan építészeti meoldásokhoz javasolt, ahol a vízelvető rendszert nem szeretnék látni. A felszínen csak 20 mm szélességű rés látható, a burkolt felszín alatt található a polimerbeton, vagy műanyag folyóka test.

ACO Visszatorlódás gátlók

Udvari összefolyó

 B125 terhelési osztályú polimerbeton víznyelő akna 25x25 cm rácsmérettel, bűzzárral, és szennyfogó kosárral. Magasító elem alkalmazásával ereszcsatorna bekötő aknaként is alkalmazható.

ACO TopTek burkolható aknafedlapok

Beltéri gépészeti aknák lefedésére szolgáló burkolható, kézi emelőfüllel ellátott fedlap.

ACO Szennyvíz átemelők (szabadon álló kivitel)

ACO Szennyvíz átemelők (földbe telepíthető kivitel)

Műanyag vagy vasbeton aknába telepíthető szennyvízátemelő telepek.

ACO Zsírleválasztó

Épületen belül szabadon elhelyezhető, zsírleválasztó berendezések. Különböző felszereltségi fokozatban rendelhetőek. Anyaga rozsdamentes acél vagy műanyag.

ACO Zuhanyfolyóka

A világ elsőszámú vízelvezető márkája - az ACO - kifinomult fürdőszobai kialakításokat kínál. Az ACO Zuhanyfolyóka termékcsalád megtestesíti sok építész és építkező vágyát, egy olyan exkluzív és homogén akadálymentes fürdőszobai felületnek a kialakításával, amelynek a legfontosabb jellemzője, hogy nincsenek szint- és anyagkülönbségek. Termékeink egyaránt illeszkednek a tradicionális keleti fürdőkultúra pompájába és a modern luxus gyógyfürdők világába is.

ACO Spin

Tetővíztelenítő rendszer. Öntöttvas összefolyók horganyzott acél, bevonatos csőrendszerrel

ACO KerbDrain

Az ACO DRAIN Kerbdrain szegélyfolyóka egy új "kettő az egyben" típusú rendszer, mely egyesíti magában a folyóka és a szegélykő előnyeit. Ez az egyedülálló vízelvezetési rendszer hivatott arra, hogy megoldást nyújtson a kiemelt szegéllyel határolt városi utak és burkolt felületek igényes beruházására.

ACO MARKANT világítóakna

A világítóakna a pinceszinten kialakított lakó- és munkaterek természetes fényű megvilágítását és szellőztetését biztosítja.

Előnyök:

 • Maximális fénybeengedés a nagy aknanyílásnak köszönhetően
 • Fehér felülete magas fényvisszaverő képességet biztosít
 • A 4 rögzítőcsavar nagy stabilitást biztosít
 • Gyors és biztos vízkivételi mód
 • Gyalogos és személygépkocsi terhelésre
 • Magasító elemekkel kombinálható
 • Betörésbiztos rácsrögzítés

ACO Favédő rácsok

A városi beépítések mindennapos problémája a zöldfelületek növelése. A rendezési tervek kialakításánál ügyelni kell az elôírt zöldfelületek biztosítására és védelmére. Az ACO WOTAN és Standard favédő rostélyok és korlátok a növények fizikai védelmét, míg a faültető dézsák a megfelelő növekedéshez szükséges életteret biztosítják a sűrűn beépített városi környezetben is.

ACO DRAIN Profiline

vízelvezetés teraszokon, járható lapostetőkön, üvegfelületű homlokzatoknálAz erkélyeknél, járható lapostetőknél arra törekszünk, hogy a lehullott csapadék mielőbb elvezetésre kerüljön, ezért olyan folyókára van szükség, amely nem csak lefedőrácsán, hanem az oldalán is tud vizet befogadni. Az ACO DRAIN Profline folyókarenszer oldala perforált, ezért tökéletesen alkalmas a feladat ellátására.Termékjellemzők:

 • Fix kivitel: 5 ill. 7 cm-es beépítési magasság
 • Állítható kivitel: 6-16,5 cm-es beépítési magasság
 • Beépítési szélesség: 13, 25 és 50 cm
 • Lefedőrácsa lehet bordás, hálós és perforált Horganyzott- vagy rozsdamentes acél alapanyagból

ACO DRAIN Monoblock

Az ACO DRAIN Monoblock különleges folyókarendszer, mely a klasszikus rácsos folyókáktól alapvetően eltér. A legújabb gyártási technológiák lehetővé teszik olyan folyóka előállítását, mely egyetlen darabból áll, így a rács anyaga is polimerbeton. Az egyedülálló egybeöntött konstrukció alapválasztéka a legmagasabb biztonságot és stabilitást garantálja a közutakon egészen F900-as terhelésig.

ACO DRAIN MultiLine

Öt terhelési osztály, négy névleges méret, háromféle anyagból rácsok és élvédelem, már két éves tapasztalat, egy innovatív koncepció Az ACO legújabb fejlesztésű folyókacsaládja, az ACO DRAIN Multiline folyókarendszer új minőséget jelent a vonalmenti vízelvezetés tervezésében, kivitelezésében és hatékonyságában. Az új folyóka-generáció megalkotása azon az elképzelésen alapul, mely szerint minden piaci szereplő (megbízó, tervező, kivitelező, kereskedő) számára előnyös megoldásokra van szükség.Termékjellemzők 5 terhelési osztály: A15, B125, C250 D400, E600 MSZ EN-1433 szerint 4 névlegyes méret: 100, 150, 200, 300öntöttvas rozsdamentes- és horganyzott acél

ACO Multitop

Továbbfejleszetett termék a "hagyományos" utcai víznyelő kategóriában. Kétirányból nyitható, egyszerűen tisztítható és garantáltan "kerékbiztos" megoldás minden esetre. Kétféle méretben és sík, vagy íves felső felülettel alkalmazkodik a meglévő csatornarendszerhez.

ACO SELF gyeprács

Igényes, mégis egyszerű megoldás a gépkocsifelhajtók és rézsük teherbíró füvesítéséhez. A nagy kamraméret és a a rácsban kialakított víz- és gyökércsatorna elősegíti a fű optimális növekedését. Anyaga nagy sűrűségú és stabilitású méhsejt szerkezetű polietilén (HDPE).

Előnyök:

 • Időjárás álló alapanyag - hosszú élettartam
 • csekély súly - könnyű szállítás
 • fektetés különleges kamra profil - nagy teherbírás

ACO SELF Vario lábtörlő

Lábtörlő tálca többféle ráccsal, élvédelemmel, alsó kivezetéssel.

Előnyök:

 • Esztétikus megjelenés
 • Biztonságos üzemeltetés
 • Egyszerű karbantartás
 • Tartósság
 • Betétje variálható, igény szerint cserélhető
 • Ideális térkő vagy öntött burkolathoz is
 • Polimerbeton és műanyag kivitel

ACO Rozsdamentes vízelvezető rendszer

Főként élelmiszeripari üzemek részére kifejlesztett rozsdamentes/saválló anyagból készült vízelvezető rendszer. A rendszer fő elemei a padlóösszefolyók, rácsos folyókák és résfolyókák.

ACO Olajleválasztók

ACO öntöttvas padlóösszefolyók

Középületek tűzbiztonsága érdekében alkalmazott padlóösszefolyó rendszer öntöttvasból M125 terhelési osztályig.

ACO Combipoint

ÖNSZINTEZŐ víznyelő rendszer műanyag aknával. Az aknarendszer teljesen víztömör, a rács pedig önszintező. Rácsok 300x500 és 500x500 mm-ben. 

Budapest
2007
Sopron
2004
Budapest
2008
Budapest
2005
Visegrád
2008
Debrecen
2008
Esztergom
2016
Budapest
2016
Siófok
2016
Budapest
2016
Budapest
2016
Hévíz
2016
Bikal
2018

A kifejezés nincs kapcsolva egyetlen tartalomhoz sem.

Subscribe to RSS - Szállodák
A Drupal alapú honlap készítésében részt vett a Macroweb Internet Consulting