Tömegközlekedés

A hatvani buszpályaudvar vízelvezetését KerbDrain típusú polimerbeton szegélykő folyóka rendszerrel oldották meg. A hatvani buszpályaudvar vízelvezetését KerbDrain típusú polimerbeton szegélykő folyóka rendszerrel oldották meg. A hatvani buszpályaudvar vízelvezetését KerbDrain típusú polimerbeton szegélykő folyóka rendszerrel oldották meg. A hatvani buszpályaudvar vízelvezetését KerbDrain típusú polimerbeton szegélykő folyóka rendszerrel oldották meg. A hatvani buszpályaudvar vízelvezetését KerbDrain típusú polimerbeton szegélykő folyóka rendszerrel oldották meg. A hatvani buszpályaudvar vízelvezetését KerbDrain típusú polimerbeton szegélykő folyóka rendszerrel oldották meg. A hatvani buszpályaudvar vízelvezetését KerbDrain típusú polimerbeton szegélykő folyóka rendszerrel oldották meg. Hatvani buszpályaudvar KerbDrain folyóka Hatvani buszpályaudvar vízelvezetése polimerbeton KerbDrain típusú szegélykő folyókával A buszpályaudvar vízelvezetését KerbDrain típusú szegélykő folyókával oldották meg.

Termékek a tömegközlekedésben3611759374836444448514545495236119596157

ACO Visszatorlódás gátlók

Hídösszefolyók

Öntöttvasból készült komplett vízelvezető rendszer hidak részére. D400 terhelési osztályra alkalmas 300x500 és 500x500 mm rácsméretű összefolyók szigeteléshez csatlakozó karimákkal, állítható magasságban.

Q-MAX

A Q-Max egy tározócsöves folyókarendszer. Polietilén folyókatest réskialakítással. A folyókatestek hatalmes mennyiségű víz befogadására, elvezetésére alkalmasak. Az áramlásszabályzó segítségével pontosan szabályozható a folyóka vízkibocsátó képessége.

ACO XtraDrain

Kompozit anyagú, lejtés nélküli folyókatest kompozit és horganyzott acél élvédelemmel, kompozit, öntöttvas, horganyzott vagy rozsdamentes acél ráccsal, csavarmentes Drainlock rácsrögzítéssel. Kompatibilis a MultiDrain rácsválasztékával. A15 és D400 terhelési osztályok között alkalmazható.

ACO TopTek burkolható aknafedlapok

Beltéri gépészeti aknák lefedésére szolgáló burkolható, kézi emelőfüllel ellátott fedlap.

ACO Szennyvíz átemelők (földbe telepíthető kivitel)

Műanyag vagy vasbeton aknába telepíthető szennyvízátemelő telepek.

ACO KerbDrain

Az ACO DRAIN Kerbdrain szegélyfolyóka egy új "kettő az egyben" típusú rendszer, mely egyesíti magában a folyóka és a szegélykő előnyeit. Ez az egyedülálló vízelvezetési rendszer hivatott arra, hogy megoldást nyújtson a kiemelt szegéllyel határolt városi utak és burkolt felületek igényes beruházására.

ACO MARKANT világítóakna

A világítóakna a pinceszinten kialakított lakó- és munkaterek természetes fényű megvilágítását és szellőztetését biztosítja.

Előnyök:

 • Maximális fénybeengedés a nagy aknanyílásnak köszönhetően
 • Fehér felülete magas fényvisszaverő képességet biztosít
 • A 4 rögzítőcsavar nagy stabilitást biztosít
 • Gyors és biztos vízkivételi mód
 • Gyalogos és személygépkocsi terhelésre
 • Magasító elemekkel kombinálható
 • Betörésbiztos rácsrögzítés

ACO DRAIN Profiline

vízelvezetés teraszokon, járható lapostetőkön, üvegfelületű homlokzatoknálAz erkélyeknél, járható lapostetőknél arra törekszünk, hogy a lehullott csapadék mielőbb elvezetésre kerüljön, ezért olyan folyókára van szükség, amely nem csak lefedőrácsán, hanem az oldalán is tud vizet befogadni. Az ACO DRAIN Profline folyókarenszer oldala perforált, ezért tökéletesen alkalmas a feladat ellátására.Termékjellemzők:

 • Fix kivitel: 5 ill. 7 cm-es beépítési magasság
 • Állítható kivitel: 6-16,5 cm-es beépítési magasság
 • Beépítési szélesség: 13, 25 és 50 cm
 • Lefedőrácsa lehet bordás, hálós és perforált Horganyzott- vagy rozsdamentes acél alapanyagból

ACO DRAIN Monoblock

Az ACO DRAIN Monoblock különleges folyókarendszer, mely a klasszikus rácsos folyókáktól alapvetően eltér. A legújabb gyártási technológiák lehetővé teszik olyan folyóka előállítását, mely egyetlen darabból áll, így a rács anyaga is polimerbeton. Az egyedülálló egybeöntött konstrukció alapválasztéka a legmagasabb biztonságot és stabilitást garantálja a közutakon egészen F900-as terhelésig.

ACO DRAIN MultiLine

Öt terhelési osztály, négy névleges méret, háromféle anyagból rácsok és élvédelem, már két éves tapasztalat, egy innovatív koncepció Az ACO legújabb fejlesztésű folyókacsaládja, az ACO DRAIN Multiline folyókarendszer új minőséget jelent a vonalmenti vízelvezetés tervezésében, kivitelezésében és hatékonyságában. Az új folyóka-generáció megalkotása azon az elképzelésen alapul, mely szerint minden piaci szereplő (megbízó, tervező, kivitelező, kereskedő) számára előnyös megoldásokra van szükség.Termékjellemzők 5 terhelési osztály: A15, B125, C250 D400, E600 MSZ EN-1433 szerint 4 névlegyes méret: 100, 150, 200, 300öntöttvas rozsdamentes- és horganyzott acél

ACO SK és PowerDrain folyókák

F900 terhelési osztályú polimerbeton folyóka családok, öntöttvas élvédelemmel és speciális Powerlock rácsrögzítéssel.

ACO Multitop

Továbbfejleszetett termék a "hagyományos" utcai víznyelő kategóriában. Kétirányból nyitható, egyszerűen tisztítható és garantáltan "kerékbiztos" megoldás minden esetre. Kétféle méretben és sík, vagy íves felső felülettel alkalmazkodik a meglévő csatornarendszerhez.

ACO SELF gyeprács

Igényes, mégis egyszerű megoldás a gépkocsifelhajtók és rézsük teherbíró füvesítéséhez. A nagy kamraméret és a a rácsban kialakított víz- és gyökércsatorna elősegíti a fű optimális növekedését. Anyaga nagy sűrűségú és stabilitású méhsejt szerkezetű polietilén (HDPE).

Előnyök:

 • Időjárás álló alapanyag - hosszú élettartam
 • csekély súly - könnyű szállítás
 • fektetés különleges kamra profil - nagy teherbírás

ACO SELF Vario lábtörlő

Lábtörlő tálca többféle ráccsal, élvédelemmel, alsó kivezetéssel.

Előnyök:

 • Esztétikus megjelenés
 • Biztonságos üzemeltetés
 • Egyszerű karbantartás
 • Tartósság
 • Betétje variálható, igény szerint cserélhető
 • Ideális térkő vagy öntött burkolathoz is
 • Polimerbeton és műanyag kivitel

ACO Olajleválasztók

ACO öntöttvas padlóösszefolyók

Középületek tűzbiztonsága érdekében alkalmazott padlóösszefolyó rendszer öntöttvasból M125 terhelési osztályig.

ACO Combipoint

ÖNSZINTEZŐ víznyelő rendszer műanyag aknával. Az aknarendszer teljesen víztömör, a rács pedig önszintező. Rácsok 300x500 és 500x500 mm-ben. 

A kifejezés nincs kapcsolva egyetlen tartalomhoz sem.

Subscribe to RSS - Tömegközlekedés
Powered by Drupal